Stregens koncept er under videre udvikling

Stregen hed tidligere Kulturhulen og var i 2011-2016 indrettet i et privat kunstnerhjem i Tisvildeleje. Det var oprindeligt ment som et tilbud for danske kunstnere indenfor musik, scenekunst, design, design, forfatterskab og billedkunst, mm. , der har haft div. udgivelser, optrædender,  én eller flere dokumenterede censurerede udstillinger i indland eller / og  udland bag sig på eksemplevis biennaler eller museer, og ønsker både at kunne arbejde udenfor Danmark og i Danmark samtidigt, som de har lyst til og som det passer dem. Kulturhulen blev bygget op frivilligt  af "Kunstnergruppen Kulturhulen", der ejede  stedet på Hovedgaden i Tisvildeleje, og alle opfyldte ovennævnte krav, hvorfor det var medlemmer af denne gruppe, der havde fortrinsret til at udstille i Kulturhulen.

 

Faktisk var det kun den ene af de 2 , der nåede at udstille i Tisvildeleje, og som satte alle udstillingerne op, nemlig multikunstner Lisbet Lærke. Hun nåede at opsætte 7 kunstudstillinger i Kulturhulen i Tisvildeleje på 3 år, heraf 3 museumsudstillinger, + at arrangere en hel del kollaterale events i form af foredrag, indsamlinger og børnehavedage, som det også fremgår under fanebladet "Tidligere Events". Kulturhulen i Tisvildeleje var en stille, men effektiv og meget aktiv kunstnerisk institution, der beviste: 

 

- at de, der råber højst ikke nødvendigvis også er dem, der har mest talent at byde på, og: 

 

- at man sagtens kan skabe sig sit eget smukke originale anerkendte kunstneriske univers og få det til at passe ind i omgivelserne, uden at ødelægge den kunst og dét arkitektoniske miljø, som andre har skabt.

 

- Vi sætter derfor en ære i at tage et vidtrakt hensyn til vore omgivelser, både med hensyn til skiltning, og med hensyn til at respektere vore naboers behov.

 

Détte image og disse værdier tager vi med os fremover, uanset hvor vi arbejder.

 

Stregen er en fortsættelse af Kulturhulen, nemlig et privatdrevet koncept uden offentlig kunst- eller kulturstøtte, der er i konstant kreativt og kunstnerisk "drive" og under konstant opbygning og udvikling, også altså fortsat med Lisbet Lærke, som den udstillende billedkunstner, således som det hele tiden har været.

Så følg med på hjemmesiderne:

www.gallerioctopusart.dk

www.designbylisbetlark.dk

www.wovenheartartmuseum.dk

 

Samt på FACEBOOK-siderne:

Stregen på Guldborghus 

Design By Lisbet Lark

Art By Lisbet Lark/ Lisbet Lærke

Miniatureværkstedet

Woven Heart Art Museum 

 

 

Vores koncept er altså under udvikling, så det fremover målrettet udelukkende vil fremover være koncentreret om at følge den hidtil bærende kraft i foretagendet, billedkunstneren, forfatteren, digteren, designeren og papirkunstneren, mm,  Lisbet Lærke´s aktiviteter, da denne dame til fulde er i stand til at underholde denne hjemmesides læsere med sine aktiviteter og som man kan se på hendes INSTAGRAM profil, @larklisbet er hun bestemt ikke er blevet mindre aktiv eller kedeligere af at opholde sig i København. 

Men faktisk var det kun hende, der udstillede i Kulturhulen, også kan vi jo ikke længere forsvare at kalde os for en kunstnergruppe. 

 

 Konceptet skiftede derfor pr. 21. 8 2018 navn til "Stregen." Kort og godt. Den korte version af historien om Stregen er, at "Stregen" er Lisbet Lærkes kælenavn, som hun har fået, fordi hun har 11 forskellige illustrationsstreger som tegner og maler. 

 

 

 

Del siden