Julehjertemuseet:

Julehjertemuset boede og havde åbent i Kulturhulen hvert år fra efterårsferien og frem til midt i december i 2014- 2012016.

 

Julehjertemuseet handler om udviklingen af det flettede hjerte fra at være en hobby til at være en dybt anerkendt kunstart, hvor de flettede hjerter skabes i op til 9 stykker papir, samt Lisbet Lærke´s anden unikke opfindelse: Flettede hjerter med forskellige asymetriske for- og bagsider. Den private samling Julehjertemuseet var under op bygning i 3 år, inden den havde fernisering / VIP-åbning i Kulturhulen på Hovedgaden i Tisvildeleje d. 11/10 2014. Julehjertemuseet er drevet af frivillige og finansieret gennem salg af designprodukter, postkort, digtsamling og andre udgivelser med hjerterne i / på + salg af noder, tekster, salg af et stort udvalg af specialdesignet pynt til små juletræer, salg af billetter til museet, m.v. Meget af det designet af Lisbet Lærke selv, og butikken er fortsat aktiv som postordrebutik hele årte rundt:

http://www.julehjertemuseet.dk/142349705

 

Kulturhulen modtager hverken kunst- eller kulturstøtte fra Stat, kommune eller EU, så overskuddet fra museumsbutikken går til at udbygge og opsætte udstillingerne i Julehjertemuseet. Woven heart artist Lisbet Lærke fremstiller nye smukke hjerter til samlingen hvert år, så udstillingerne udvikler sig tilsvarende år for år, så her er noget nyt at se hvert år. Dét dér med kunst- og kulturstøtten kan der nu godt laves om på, såfremt nogen synes dét. Det kræver bare at du søger den til os dér hvor du gerne vi have The Woven Heart Art Musuem ind. For pr 1. marts 2017 blev den private ejerlejlighed, museet boede til låns i solgt, så musset i princippet er hjemløst.

Vi tegner selv såvel motiver og laver grafisk design, så vi har altid billige postkort og julekort. 

Jylepynt til små juletræer koster fra 25 kr pr pk, minimum 75 forskellige slags + specialdesignede små topstjerner, og det er enten varer, som kunstnergruppen Kulturhulen selv designer og Julehjertemuseets frivillige fremstiller eller lækre ting, som vi tager med hjem fra vore udlandsrejser i forbindelse med deltagelse på internationale censurerede udstillinger / biennaler, m.v.:

Link til museumsbutikkens aktuelle produkter:

http://www.julehjertemuseet.dk/142349705.

 Link til julehjertemuseets åbningstider:

http://www.julehjertemuseet.dk/142349701

Der ligger flere fotos under menupunktet: "Galleri": Galleri / Gallery