Julehjertemuseet:, nu Woven Hearg Art Museum

Julehjertemuset boede og havde åbent i Kulturhulen hvert år fra efterårsferien og frem til midt i december i 2014- 2012016.

 

Julehjertemuseet handler om udviklingen af det flettede hjerte fra at være en hobby til at være en dybt anerkendt kunstart, hvor de flettede hjerter skabes i op til 10 stykker papir, samt Lisbet Lærke´s anden unikke opfindelse: Flettede hjerter med forskellige asymetriske for- og bagsider. Den private samling Julehjertemuseet var under op bygning i 3 år, inden den havde fernisering / VIP-åbning i Kulturhulen på Hovedgaden i Tisvildeleje d. 11/10 2014. 

Fra oktober 2020 skiftede museet navn til Woven Heart Art Museum

www.wovenheartartmuseum.dk

 

Vi modtager hverken kunst- eller kulturstøtte fra Stat, kommune eller EU, så overskuddet fra museumsbutikken går til at udbygge og opsætte udstillingerne i Julehjertemuseet. Woven heart artist Lisbet Lærke fremstiller nye smukke hjerter til samlingen hvert år, så udstillingerne udvikler sig tilsvarende år for år.

Pr 1. marts 2017 blev den private ejerlejlighed i Tisvildeleje,  som museet boede til låns i solgt. I november 2019 købte og overtog vi et hus at bo I med vores museum i Nykøbing Falster. Dette er stadig under renovering.